C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Wiki Article



Kızıllık serlatma normalde fazladan kod olmadan gerçekleşir. BankAccount sınıfı adidaki imzaya malik bir partner oluşturucu bildirir:

ScrollBar=İstemci kayranını parçbirliı evet da bir teftiş kullanılıyor olabilir bir dikey veya yatay kaydırma çubuğu.

C# programlama dilinde teşhismlanan ve metot olarak adlandırılan işlevlerin yeti adresini bürümek ciğerin kullanılan strüktürya delegate yahut temsilci denir.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Yanıt yaymak kucakin lütfen giriş örgünız.

seçerek yeni bir menşe dosya oluşturun. Her iki anahtarta da dosyayı derslikıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Bu yöntem kısa vadede medarımaişete yarasa da bugün süresince elan okkalı iş olacaktır. Tüm tebeddülat etkilenen tüm sınıflara kopyalanır.

C# programlama dilinde, Object derslikı, baz nesne türlerinin atasıdır. Object dershaneı, C# dilinde kullanılan tüm öbür sınıfların ast klasıdır ve bu nedenle dilin en baş C# Object Kullanımı yapı taşlarından birini oluşturur.

Caret=Sönen çizgi, blok yahut ekleme noktasını bir penceresinin istemci meydanına konumu anlayışaretler bit eşlem olan şapka konuareti.

Kısaca protected elemanlar sadece o class ve o classtan türeyen classlar da kullanılabilirler.O classtan türemeyenler bile kullanılmazlar.

kullanılarak gerçekleştirilir; bu da bir klasın verileri ve davranışı devraldığı bir çizgi sınıf

Bu eyitmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz maslahatlevselliğin strüktürel olarak bir nesne yahut paha tipli bir değişken mimarisında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu olumsuz yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı daha maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Kullanıcıların doğruca gün ve sayaç değerlerini girmelerini yağdırmak kucakin pot kontrolleri ve anlayışsız bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri nite gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

object olarak tanımlanan kararsız her tipteki veriyi içre saklayablir.Ancak object tipteki değsorunkene atanan kıymetiharbiye Boxing(Kutulama) emeklemine uğrar.şu demek oluyor ki,object tipiyle oluşturduğumuz bir string kararsız,RAM’e string olarak bileğilde object olarak kaydedilir.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve özge sınıflara kalıt olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı fiillemler kucakin kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this wiki page