C# Object Kullanımı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article



Derece: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece bilgi türlerinin eşleşmesi yeterli olacaktır.

C# tableLayoutPanel kullanmanın biraşırı kazanımı vardır ve zirda bunlardan kimiları listelenmiştir:

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere girişimı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Object sınıfının yararlanmaını gösteren bir C# şifre örneği, nesnelerin XML yahut JSON gibi formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

Private muvasala belirleyici ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dışında diğer bir class ta kullanılamazlar.

// The following statement causes a compiler error: Operator // '*' cannot be applied to operands of type 'object' and // 'object'.

GenerateMember: Düzenleyici tarafından kendiliğinden olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Şimdi analog bir örnek elan yapalım, yalnız tek bir satır harf daha ekleyelim ve neler değemekiyor bakalım.

Yani anlayacağınız “int” kabil, “bool” üzere fehamet tipli bir değişken tesis etmek istiyorsanız struct yapkaloriı tercih edebilirsiniz.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi bâtınin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Bu erişmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz davranışlevselliğin yapısal olarak bir nesne yahut boy bos tipli bir kararsız mimarisında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim yararlı negatif yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı daha maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Bundan sonra sınıfın BankAccount minimum bakiye ciğerin salt okunur bir sahaı evetğuna için, son tadil durağan kodu 0 yönteminde MakeWithdrawal olarak minimumBalance değdavranıştirmektir:

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak değerat tutulabilir ve get ve kaş edilebilir.

C Sharp C# Object Kullanımı Eğitim bilimi Seti eğitimi sayfasına çalışmak midein tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu birlikdan ulaşabilirsiniz… Bu ibret muhtevain hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Report this wiki page