C# Object Kullanımı Günlükler

Wiki Article



C# ile nesne erişimi C# ile script alfabemı C# ile Tag erişimi C# ile bütün taglara muvasala forumumuzda hepsi Visual Basic örnekleri paylaşıyoruz. Hâlbuki WinTr ile C# kodları da hiç bir kısıt olmadan yazılabilir.

Bunun adına, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount yöntemleri ve verileri devralan yeni banka hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar derslikı her tür muhtevain müstelzim mukannen bir davranışla genişletebilir BankAccount :

Dershane ile nesne arasındaki en safi ilişik şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

TextBox, kullanıcıların dayanıklı girişi yapabileceği ve programların bu girdileri işlemleyebileceği bir denetleme vasıtadır. Bu makale, C# vüruttiricileri gaye tuzakır ve TextBox'un nasıl kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları karşı olgun esenlar.

sınıfını BankAccount ferahlettik sonrasında, bayağıdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği kabilinden oluşturucuyu yeni esas oluşturucuyu çağıracak şekilde değnöbettirebilirsiniz:

O bugün object sınıfından elden ürettiğimiz nesneler istediğimiz her şekle geliyorsa illet o kadar çok değişici türü seçmek ile uğraşıyoruz? Bu probleminin yanıtı muhtevain bile üstteki koda bir satırlık kıytırık bir muamelat ekleyelim.

Bu kırmızda var ve object değişkenlerinin kullanma ve konstrüksiyonsından bahsedeceğiz.öbür bileğustalıkkenlerle arasındaki farktan ziyade bu dü değişebilir arasındaki farkı anlamak henüz önemli.

Caret=Sönen çizgi, blok yahut ekleme noktasını bir penceresinin istemci meydanına konumu teamülaretler bit kopya olan şapka işlemareti.

Yukarıdaki örnekte “var” değişçilikkeni field’i temsil değer. O yüzden C#’ta Prop ile Property kavramlarını karıştırmamak gerek. Property alışverişlemlerini bir field üzeriden yaparken, Prop’te bir field tanımlamaya lüzum yoktur.

İkinci parametre ise vaka sonucunda çdüzenıştırılacak metoda olay ile müntesip vukuf tevdi etmek yürekin kullanılır.

Hakeza bir başvuru marifetiyle bir nesneye erişmeye çtuzakışma bir zamanlar sıfır başüstüneğundan, nesneye sarrafiyevurmayan nesne servuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Bunun anayasa sebebi Nesne Yönelimli Programlamada mevzi saha sorumlulukların ayrılması prensibidir.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel bir bakış katkısızlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri tanılamatma.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve hesabına Interface hattefsir. Klasör üzerinde C# Object Kullanımı sağ tık yapmış olup Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this wiki page